UV Gel Lak 7,2 ml - Revital Base Fiber


  • 11,90€

  • Brez DDV: 9,75€
  • Razpoložljivost:2-3 dni
  • Šifra: 6818-7Opis

Revital Base Fiber nadgradnja je ojačitvena podlaga, katere najlonska vlakna se ovijejo okoli celotne plošče in jo napolnijo. Preizkusite Revital Base Fiber in poskrbite za stanje svojih nohtov že v 1. fazi ustvarjanja manikure!

Sestava poleg najlonskih vlaken vključuje še: kalcij in vitamin E!

Zahvaljujoč inovativni formuli bo podlaga delovala tudi za krhko in tanko nohtno ploščo.

Revital Base Fiber ima gosto konsistenco in je kot nalašč za podaljšanje nohtov do približno 10 mm.

Skoraj prozoren roza odtenek daje nohtom čudovit, zaželen in naraven učinek.

 

Kako uporabiti?

 

Različica Revital Base Fiber brez nanašanja barvnega hibridnega laka:

1. Nežno spolirajte noht s pilico,odstranite nastali prah in očistite s cleanerjem.
2. Nanesite Hard Base na pripravljeno nohtno ploščo , nato nanesite tanek sloj vlaken Revital Base Fiber in posušite v LED ali UV lučki 3. Na naravni noht in na šablono nanesite drugo, nekoliko debelejšo plast (če se odločite za podaljšanje). Posušite v LED ali UV lučki. Da bi dobili pravilno strukturo nohta, je treba postopek ponoviti. 4. Po sušenju nežno odstranite šablono.


Oblikujte noht s pilico in odstranite prah z vato namočeno v nail cleaner.
5. Na koncu nanesite tanko plast Hard Top in posušite v LED ali UV lučki.Po strjevanju očistite lepljivo plast s cleanerjem.

Različica Revital Base Fiber z nanosom barvnega hibridnega laka:

1. Nohte nežno spolirajte s pilico, odstranite nastali prah in očistite s cleanerjem.
2. Nanesite Hard Base na pripravljeno nohtno ploščo , nato nanesite tanek sloj vlaken Revital Base Fiber in posušite v LED ali UV lučki. 3. Na naravni noht in na šablono nanesite drugo, nekoliko debelejšo plast (če se odločite za podaljšanje). Posušite celoto v LED ali UV lučki. Da bi dobili pravilno strukturo nohta, je treba postopek ponoviti.
4. Po strjevanju nežno odstranite šablono in zgladite nohte s pilico. Odstranite nastali prah in očistite s cleanerjem.
5. Nanesite plast hibridnega laka v izbrani barvi in posušite v LED ali UV lučki (čim temnejša je barva, daljši je čas strjevanja). Ponovite postopek, da dobite globino barve. 6. Na koncu nanesite tanko plast Hard Top in posušite v LED ali UV lučki .Očistite lepljivo plast s cleanerjem


Odstranjevanje

1. Spoliramo lak, tako da lahko UV gel lak odstranjevalec lažje prodre.
2. Na blazinico Nail Foil Wraps nanesite UV gel lak odstranjevalec in zavijte prst s preostalo folijo.
3. Po približno 7 - 10 minutah hibridno podlago odstranimo z leseno palčko ali kovinskim potiskačom, ostanke pa spoliramo s polirnim blokom ali pilico.

Sestava

Di-HEMA trimetilheksil dikarbamat, HEMA, izobornil metakrilat, celulozni acetat butirat, trimetilbenzoil difenilfosfin oksid, hidroksicikloheksil fenil keton, glikol HEMA-metakrilat, silicijev dioksid, najlon-acetat, bisoksi-acetan, bisoksi-hidrogen-acetan , CI 15850, CI 77891, CI 60725.

 

Samo za profesionalno uporabo. Natančno preberite navodila za uporabo.Izogibajte se stiku s kožo.Izogibajte se stiku z očmi.Lahko povzroči alergijsko reakcijo.