UV Gel Lak 7,2 ml - Snowy Night


  • 9,89€

  • Brez DDV: 8,11€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 8896-7Snowy Night Gel lak 7,2 ml

Prenesite čarobnost zimske pokrajine na svoje nohte zahvaljujoč hibridnim lakom iz najnovejše kolekcije Frosted Fairy Tale, v kateri boste našli 10 čudovitih barv. Eden od njih vam bo zagotovo ukradel srce – to je edinstvena, temno siva Snowy Night, ki bi jo zagotovo morali uvrstiti v vašo zbirko lakov za nohte . Zakaj? Je ženstvena, brezčasna barva, ki izgleda odlično tako v solo, kot tudi v družbi drugih odtenkov hibridov, če želite ustvariti vzorce na nohtih. Iščete barvo, ki se bo popolnoma ujemala z vsako vašo zimsko obleko ter ji dala eleganco in slog ? Stavite na sivo snežno noč!

KAKO UPORABITI?

1. NEŽNO SPOLIRAJTE NOHTE S PILICO , ODSTRANITE NASTALI PRAH IN OČISTITE S CLEANERJEM .
2. NANESITE TANKO PLAST HARD BASE IN POSUŠITE V LED ALI UV LUČKI .
3. NANESITE PLAST HIBRIDNEGA LAKA V IZBRANI BARVI IN ​​V LED / UV LUČKI POSUŠITE (TEMNEJŠA KOT JE BARVA, DALJŠI ČAS STRJEVANJA). PONOVITE POSTOPEK, DA DOBITE GLOBINO BARVE.
4. NANESITE HARD TOP SLOJ, DA DOBITE ZELO ZNAČILEN SIJAJ.
5. POSUŠITE V LED / UV LUČKI IN NATO OČISTITE S CLEANERJEM.
6. DA ODSTRANITE LAK Z NOHTOV, SIJOČO PLAST ZMATIRAJTE S PILICO, NATO NANESITE UV GEL LAK ODSTRANJEVALEC.

SESTAVA

ACRYLATES COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, DIMETHICONE, MICROCRYSTALLINE WAX, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, MICA, P-HYDROXYANISOLE, HYDROQUINONE, +/- CI 77491, CI 77891, CI 77007, CI 77492, CI 77266.

Samo za profesionalno uporabo. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Izogibajte se stiku s kožo. Izogibajte se stiku z očmi. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Hranite stran od otrok.