UV Gel Lak 7,2 ml-Cat Eye Satin Glaze


  • 10,99€

  • Brez DDV: 9,01€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 8563-7 

Hibridni lak Cat Eye - Satin Glaze 7,2 ml

Hibridni lak Satin Glaze iz kolekcije Cat Eye Satin

Pustite se odnesti in ustvarite nenavadno, ženstveno manikuro, ki je edinstvena , izvirna in preprosto lepa! To lahko storite s pomočjo novih izdelkov podjetja NEONAIL.Spoznajte Satin Glaze, ki vas bo presenetil s svojim nenavadnim zaključkom in kako enostavno je ustvariti popolno, hitro umetnost nohtov . Nanesite Satin Glaze, z magnetom razporedite lak v želeni vzorec in uživajte v čudovitem stylingu s subtilnim, ženstvenim sijajem!

                                             UPORABA

 

1. Nohte nežno spolirajte s pilico , odstranite nastali prah, nato očistite s cleanerjem .
2. Nanesite tanko plast HARD BASE in v LED/ UV lučki strdite.
3. Nanesite tanko plast hibridnega laka v belem odtenku,strdite v LED / UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Pred uporabo laka SATIN CAT EYE,ga dobro premešajte (tako da se kovinski opilki enakomerno porazdelijo), nato na noht nanesite zelo tanko plast izbrane barve,magnet položite navpično na razdalji približno 5 mm od prostega roba nohta in nato strdite v LED/UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Nanesite sloj HARD TOP, da dobite zelo izrazit sijaj in zaščitite styling.
5. Strdite v LED / UV lučki in nato očistite s cleanerjem .

                                                     

                                                     SESTAVA

AKRILATI KOPOLIMER, HEMA, TRIMETILBENZOIL DIFENILFOSFIN OKSID, HIDROKINON, P-HIDROKSIANIZOL, +/- CI 15850, CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77000, CI 7700, CI .