UV Gel Lak 7,2 ml - Cat Eye Satin Flash


  • 10,99€

  • Brez DDV: 9,01€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 8567-7 

Hibridni lak Cat Eye - saten Flash 7,2 ml

Hibridni lak Satin Flash iz kolekcije Cat Eye Satin

Tukaj je čudovit odtenek, ki ga še niste videli - neverjeten Satin Flash iz omejene kolekcije Cat Eye Satin znamke NEONAIL! Kaj ga razlikuje? Popoln, bež -rjav odtenek, ki se bo odlično prilegal vsaki polti in mnogim vašim stilom. Ustvarite manikuro z njeno pomočjo, da poudarite svojo lepoto na moden, a hkrati eleganten in brezčasen način ! Za kaj boste še ljubili Satin Flash? Za lažje nanašanje in dodajanje magnetnega prahu , ki ga lahko v nekaj trenutkih uredite na kakršen koli način zahvaljujoč magnetu Magnet Strong

                                                UPORABA

 

1. Nohte nežno spolirajte s pilico , odstranite nastali prah, nato očistite s cleanerjem .
2. Nanesite tanko plast HARD BASE in v LED/ UV lučki strdite.
3. Nanesite tanko plast hibridnega laka v belem odtenku,strdite v LED / UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Pred uporabo laka SATIN CAT EYE,ga dobro premešajte (tako da se kovinski opilki enakomerno porazdelijo), nato na noht nanesite zelo tanko plast izbrane barve,magnet položite navpično na razdalji približno 5 mm od prostega roba nohta in nato strdite v LED/UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Nanesite sloj HARD TOP, da dobite zelo izrazit sijaj in zaščitite styling.
5. Strdite v LED / UV lučki in nato očistite s cleanerjem .

 

                                                      SESTAVA

AKRILATI KOPOLIMER, HEMA, TRIMETILBENZOIL DIFENILFOSFIN OKSID, HIDROKINON, P-HIDROKSIANIZOL, +/- CI 15850, CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77000, CI 7700, CI .