UV Gel Lak 7,2 ml - Cat Eye Satin Flame


  • 10,99€

  • Brez DDV: 9,01€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 8564-7 

Hibridni lak Cat Eye - saten plamen 7,2 ml

Hibridni lak Satin Flame iz kolekcije Cat Eye Satin

Kaj pa manikura v lepi sivi barvi , ki spominja na sijoče srebro? Takšen učinek boste dobili zahvaljujoč hibridu iz najnovejše omejene kolekcije podjetja NEONAIL Cat Eye Satin. Odtenek Satin Flame je obogaten z dodatkom magnetnega, drobnega prahu, ki ga lahko uredite z magnetom , zahvaljujoč kateremu bo v nekaj trenutkih ustvaril izvirno manikuro ! Vse, kar morate storiti, je, da na nohte, pokrite z belim lakom, nanesete srebrno siv lak za nohte, da boste kar najbolje izkoristili in uživali v učinkovitem oblikovanju nohtov!

                                                  UPORABA

 

1. Nohte nežno spolirajte s pilico , odstranite nastali prah, nato očistite s cleanerjem .
2. Nanesite tanko plast HARD BASE in v LED/ UV lučki strdite.
3. Nanesite tanko plast hibridnega laka v belem odtenku,strdite v LED / UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Pred uporabo laka SATIN CAT EYE,ga dobro premešajte (tako da se kovinski opilki enakomerno porazdelijo), nato na noht nanesite zelo tanko plast izbrane barve,magnet položite navpično na razdalji približno 5 mm od prostega roba nohta in nato strdite v LED/UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Nanesite sloj HARD TOP, da dobite zelo izrazit sijaj in zaščitite styling.
5. Strdite v LED / UV lučki in nato očistite s cleanerjem .

 

                                                       SESTAVA

AKRILATI KOPOLIMER, HEMA, TRIMETILBENZOIL DIFENILFOSFIN OKSID, HIDROKINON, P-HIDROKSIANIZOL, +/- CI 15850, CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77000, CI 7700, CI .