UV Gel Lak 7,2 ml - Cat Eye Satin Blush


  • 10,99€

  • Brez DDV: 9,01€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 8565-7Gel lak Cat Eye - Saten Blush 7,2 ml

Hibridni lak Satin Blush iz kolekcije Cat Eye Satin

Odkrijte lak, ki vam bo pomagal spremeniti vsako manikuro in ustvaril učinkovite, hitre dekoracije . Tukaj je hibrid Satin Blush iz kolekcije Cat Eye Satin , izdelek iz najnovejše, omejene kolekcije, ki ga lahko obvladajo tudi začetniki ! Ali šele začenjate svojo avanturo s hibridno manikuro ? Ali pa morda nimate časa za izdelavo okraskov? Posezite po rdeči barvi Satin Blush z dodatkom magnetnega cvetnega prahu in z magnetom dajte delcem želeno obliko !

Rdeči hibridni lak z magnetnimi delci

Satin Blush je rdeč lak z lisami, ki izgleda odlično, če ga nanesemo na beli hibrid . Takšna kombinacija poskrbi za čim boljši učinek, hkrati pa lahko v nekaj trenutkih hitro in enostavno ustvarite izvirne, modne dekoracije ! Stavite na manikuro, ki traja do 21 dni z edinstvenim, elegantnim učinkom in bodite pripravljeni na vsako priložnost! Greš na družinsko praznovanje ali na zmenek? Nalakirajte nohte z rdečim lakom z magnetnim prahom in ustvarili boste čudovito modno dekoracijo !

UPORABA

 

1. Nohte nežno spolirajte s pilico , odstranite nastali prah, nato očistite s cleanerjem .
2. Nanesite tanko plast HARD BASE in v LED/ UV lučki strdite.
3. Nanesite tanko plast hibridnega laka v belem odtenku,strdite v LED / UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Pred uporabo laka SATIN CAT EYE,ga dobro premešajte (tako da se kovinski opilki enakomerno porazdelijo), nato na noht nanesite zelo tanko plast izbrane barve,magnet položite navpično na razdalji približno 5 mm od prostega roba nohta in nato strdite v LED/UV lučki. Postopek ponovite, da dobite globino barve.
4. Nanesite sloj HARD TOP, da dobite zelo izrazit sijaj in zaščitite styling.
5. Strdite v LED / UV lučki in nato očistite s cleanerjem .

 

SESTAVA

AKRILATI KOPOLIMER, HEMA, TRIMETILBENZOIL DIFENILFOSFIN OKSID, HIDROKINON, P-HIDROKSIANIZOL, +/- CI 15850, CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77000, CI 7700, CI .